Bascalie politica
Pagina 12 din 14 • Distribuiţi •
Pagina 12 din 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Bascalie politica
Diana, asta de unde o stii, de la Dan Diaconescu???
Bai, voi asta pesedistii, tot nu ati bagat de seama ca Basescu nu mai e???? Ori ochelarii de cal sunt de vina????

Bai, voi asta pesedistii, tot nu ati bagat de seama ca Basescu nu mai e???? Ori ochelarii de cal sunt de vina????

Wolf- Mesaje : 3318
Data de inscriere : 09/01/2011
Localizare : Sebes -Alba
Marele barbat de stat
Drept sub masa s-a bagat !
* miorita videanu umbla din poarta-n poarta !
** daca nu-l trage woodrea pe tb dupa ea , sper sa-l traga videanu bordura / ca doar au multi scheleti in dulap
Drept sub masa s-a bagat !
* miorita videanu umbla din poarta-n poarta !
** daca nu-l trage woodrea pe tb dupa ea , sper sa-l traga videanu bordura / ca doar au multi scheleti in dulap
Diana- Mesaje : 3923
Data de inscriere : 15/05/2010
Adio PMP?? Adio libertate??? Dupa cum se vede, adioPMPnu e valabila. Sint sigur ca si a doua!
Frunză verde de dudău,
Nuty scrie din bulău;
"De trei zile-ncoace,
facebookul nu-i mai tace."
Deşi este, cum să spun,
Deţinuta de drept comun,
Nuty zice, insolent,
Că e în cantonament.
De-i aşa de mulţumita,
N-ar putea fi... prelungita???
Nuty scrie din bulău;
"De trei zile-ncoace,
facebookul nu-i mai tace."
Deşi este, cum să spun,
Deţinuta de drept comun,
Nuty zice, insolent,
Că e în cantonament.
De-i aşa de mulţumita,
N-ar putea fi... prelungita???
e revoltătoare aceasta decizie. O hoață, corupta ordinara merge in casa ei luxoasa la care multi nici nu visam, in timp ce oameni cinstiți care nu ar fura niciodată lupta pt. supraviețuire si inca suporta consecințele infracțiunilor săvârșite de ea si camarila ei. Merita cu vârf si îndesat sa rămână in arest!
Diana, asta tot de la Antena 3 o stii?? Tu ai auzit de prezumtia de nevinovatie??? Probabil ca nu, desi ea a fost aplicata cu brio in cazul lui Voiculescu. Pe tot parcursul anchetei, Voiculescu nu a stat nici cinci minute in arest preventiv! Atunci de ce aceasta decizie, luata in privinta Elenei Udrea, este revoltatoare??? Pentru ca asa zice Antena 3?? Nu Diana, legea trebuie sa fie una pentru toti, fie ei Voiculescu sau Udrea. Daca va fi gasita vinovata, no problem, va face puscarie, asa cum a facut Nastase si cum face Voiculescu. Si cum vor face si multi altii!

Stima noastra si mandria ... trei membri de frunte ai PSD-ului inaugurand contractul cu Bechtel , in fapt un mare jaf din banii publici pentru care nu a raspuns nimeni fiindca contractul a fost strict secret , ca si cel de mai tarziu cu OMV-ul prin care am vandut pe nimic o industrie strategica , ''Petromul'' , dar si resursele petroliere pentru ani buni ...

Doi dintre protagonisti au fost deja condamnati definitiv in alte dosare , cel de-al treilea ne promite drumuri europene : ce pretentii sau ce incredere mai putem avea ?

Doi dintre protagonisti au fost deja condamnati definitiv in alte dosare , cel de-al treilea ne promite drumuri europene : ce pretentii sau ce incredere mai putem avea ?
Da Wolf , ''limba lor este o comoara '' pentru cativa suspusi , dar otrava pentru cei multi .
Dune, din pacate despre contractul Bechtel nu se vorbeste la Antena 3! E strict secret. In schimb se vorbeste de Nana, desi acolo tot PSD-isti au intrat la DNA sa dea explicatii, de dosarul flota, desi raspunzator este Nastase, se bate clanta despre Udrea. Ce sa-i faci, daca unii se uita numai la Antena 3!!!
Si da, otrava mai rea decit curara!
In alta ordine de idei, ma intreb cine e pila lor tare de la CNA. Pentru ca altfel nu ar putea da Bingo la ora 16:30 si nici mizeria aia de News Star la ora 20!!! Pe asta din urma am vazut-o, din intimplare, duminica trecuta si am ramas perplex! Au mutat jegul de la Capatos la ora 20!!!! Ce drac pazeste CNA-ul asta??? Cit o sa mai otraveasca astia pe romani??
Si da, otrava mai rea decit curara!
In alta ordine de idei, ma intreb cine e pila lor tare de la CNA. Pentru ca altfel nu ar putea da Bingo la ora 16:30 si nici mizeria aia de News Star la ora 20!!! Pe asta din urma am vazut-o, din intimplare, duminica trecuta si am ramas perplex! Au mutat jegul de la Capatos la ora 20!!!! Ce drac pazeste CNA-ul asta??? Cit o sa mai otraveasca astia pe romani??
- Doamnă Udrea Elena Gabriela, câţi ani aveţi? întreabă judecătorul
- Dumneavoastră câţi îmi daţi?
- Eu am să vă dau vreo 10-12 ani, dar vă rog să-mi spuneţi vârstă Dumneavoastră.
- Dumneavoastră câţi îmi daţi?
- Eu am să vă dau vreo 10-12 ani, dar vă rog să-mi spuneţi vârstă Dumneavoastră.

Da' stii ce Diana? Daca Basescu are dreptate, ca pina la urma actele nu vorbeste, ci doar delatorii!
Pagina 12 din 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Pagina 12 din 14
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum