Poveşti cu tâlc
celelalte cuvinte :: Ce sunt cuvintele (cuvantul rostit si scris) :: Cuvinte care asteapta un raspuns
Pagina 1 din 4 • Impartiti •
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4 
Poveşti cu tâlc
RÂUL CU CROCODILI
Nume:
Andreea, Cristi, Marian, Bogdan, Mircea.
Andreea vrea să ajungă la Bogdan, pentru că se iubesc la nebunie. Pentru asta, trebuie să traverseze un râu plin cu crocodili, aşa că se duce la Cristi, marinarul care are o barcă. Acesta este de acord să o treacă râul, la Bogdan, cu condiţia să se culce cu el. Andreea şovăie din cauza unui conflict de valori. Se duce la Marian să-i ceară sfatul, dar acesta spune: “Îmi pare rău, dar este treaba ta”. Se întoarce la Cristi şi se culcă cu el, iar Cristi o trece râul.
Ajunsă pe malul celălalt, îi mărturiseşte lui Bogdan ce a făcut, pentru că este o persoană cinstită. Bogdan însă, nici nu mai vrea să ştie de ea, din cauză că s-a culcat cu Cristi.
Mircea, care a auzit conversaţia, îi spune Andreei, că deşi nu o iubeşte cu adevărat, o va lua de nevastă, fiindcă este o fată drăguţă. Ei se căsătoresc.
Tema:
Punctaţi-i pe cei cinci, pe o scară de 5 puncte(cel care vă place cel mai mult) până la 1
punct(cel care vă place cel mai puţin), în funcţie de cum îi judecaţi voi înşivă.
Fiecărei persoane daţi-i o singură notă.
Atenţie: fiecare notă, se acordă doar o dată.
Nume:
Andreea vrea să ajungă la Bogdan, pentru că se iubesc la nebunie. Pentru asta, trebuie să traverseze un râu plin cu crocodili, aşa că se duce la Cristi, marinarul care are o barcă. Acesta este de acord să o treacă râul, la Bogdan, cu condiţia să se culce cu el. Andreea şovăie din cauza unui conflict de valori. Se duce la Marian să-i ceară sfatul, dar acesta spune: “Îmi pare rău, dar este treaba ta”. Se întoarce la Cristi şi se culcă cu el, iar Cristi o trece râul.
Ajunsă pe malul celălalt, îi mărturiseşte lui Bogdan ce a făcut, pentru că este o persoană cinstită. Bogdan însă, nici nu mai vrea să ştie de ea, din cauză că s-a culcat cu Cristi.
Mircea, care a auzit conversaţia, îi spune Andreei, că deşi nu o iubeşte cu adevărat, o va lua de nevastă, fiindcă este o fată drăguţă. Ei se căsătoresc.
Tema:
Punctaţi-i pe cei cinci, pe o scară de 5 puncte(cel care vă place cel mai mult) până la 1
punct(cel care vă place cel mai puţin), în funcţie de cum îi judecaţi voi înşivă.
Fiecărei persoane daţi-i o singură notă.
Atenţie: fiecare notă, se acordă doar o dată.

ABBA- Admin
Data de inscriere: 14/05/2010
Varsta: 52
Localizare: pe val
Re: Poveşti cu tâlc
Notele mele:
Andreea-5
Bogdan-4
Cristi-3
Marian-2
Mircea-1
Andreea-5
Bogdan-4
Cristi-3
Marian-2
Mircea-1

ABBA- Admin
Lia a scris:Nu inteleg de ce te-ai bagat daca tot afirmi cele de mai sus. Plus ca cerinta a fost clara la fel ca permanenta ta dorinta de a epata si de a privi superior (vezi notele)
Uite că m-am retras. Mulțumită?
Ultima editare efectuata de catre s h a d o w in Mier Mar 16, 2011 9:10 pm, editata de 1 ori

s h a d o w- Mesaje: 840
Data de inscriere: 25/05/2010
Nu inteleg de ce te-ai bagat daca tot afirmi cele de mai sus. Plus ca cerinta a fost clara la fel ca permanenta ta dorinta de a epata si de a privi superior (vezi notele)
Andreea-1
Bogdan-2
Cristi-4
Marian-5
Mircea-3
Andreea-1
Bogdan-2
Cristi-4
Marian-5
Mircea-3

Lia- Mesaje: 3969
Data de inscriere: 07/08/2010
Varsta: 33
Nu stiu daca e bine sa va spun, dar nu e vorba despre sex!

ABBA- Admin
Lipsesc informatii tocmai pentru ca este o poveste lacunara. Iar metoda se aplica la scoala, in orele de dirigentie, pentru cunoasterea elevilor si a sistemului lor individual de valori.

ABBA- Admin
ABBA a scris:Nu stiu daca e bine sa va spun, dar nu e vorba despre sex!![]()
Atunci cum traduci partea aia in care spui ca se culca cu marinarul?
In ceea ce priveste lipsa informatiilor..nu mi-am dat seama.

andreea - 5
cristi- 1
bogdan -2
mircea -3
marian - 4
andreea - 5
cristi- 1
bogdan -2
mircea -3
marian - 4

selene- Mesaje: 3048
Data de inscriere: 09/05/2010
Ai dreptate selene..nimic mai normal ca regulatul cu unul pentru a ajunge la iubit
Ce aveti fratilor de e asta in top?

Nimic. E in top pt simplul fapt ca cei care o voteaza cu 5 puncte au in topul personal de valori iubirea , sinceritatea si sacrificiul.

ABBA- Admin
pot explica, intr-un fel..sexul este ca si cafeaua de dimineata
pe cand iubitul nu
pe cand iubitul nu

selene- Mesaje: 3048
Data de inscriere: 09/05/2010
Ar fi foarte interesant sa si motivati punctajele .

ABBA- Admin
ABBA a scris:Nimic. E in top pt simplul fapt ca cei care o voteaza cu 5 puncte au in topul personal de valori iubirea , sinceritatea si sacrificiul.
Vai ce sacrificiu!

Sa presupunem ca ar trebui sa te culci cu un barbat pe care nu il iubesti pentru ca de asta depinde viata iubitului tau. Ai face-o?

ABBA- Admin
ABBA a scris:Sa presupunem ca ar trebui sa te culci cu un barbat pe care nu il iubesti pentru ca de asta depinde viata iubitului tau. Ai face-o?
Nu cred niciodata intr-o unica solutie.

Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4 
Subiecte similare» Povesti haioase
» Povestile bardului Beedle
» Fata salbatica
» Naruto (povesti si povestioare) ;) :))
» Creeaza-ti propria poveste a iepurasului de paste.
» Povestile bardului Beedle
» Fata salbatica
» Naruto (povesti si povestioare) ;) :))
» Creeaza-ti propria poveste a iepurasului de paste.
celelalte cuvinte :: Ce sunt cuvintele (cuvantul rostit si scris) :: Cuvinte care asteapta un raspuns
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum